Manager zichtbaar in de organisatie

Wil je een GRATIS adviesgesprek (30 min)?

Duurzaam Personeelsbeleid

Voor een optimaal Duurzaam Personeelsbeleid geloven wij sterk in het voorkomen van ongewenste uitstroom of verzuim.

Het begint bij de instroom van nieuwe medewerkers. Waar ben je naar op zoek? Is het groei of vervanging? Welke strategie en doelstellingen hebben jullie in de organisatie? Vervolgens heb je de doorstroom en loopbaanontwikkeling van je huidige medewerkers. Hoe is dit ingericht en hoe zorg je ervoor dat je medewerkers blijft bloeien en boeien in de organisatie. Vervolgens is er de natuurlijke uitstroming. Hoe fijn zou het zijn dat je als organisatie een bijdrage hebt geleverd aan de loopbaanontwikkeling van een vertrekkende medewerker? Ook dit resulteert in een positieve werkgevers imago.

Als adviseur zijn we objectief, koppelen we de bedrijfsstrategie naar recruitmentstrategie, geloven we sterk in verbinding met alle medewerkers binnen de organisatie en zetten we coaching in op het gebied van ontwikkeling van de huidige medewerkers.

DUURZAAM PERSONEELSBELEID

Onze ervaring

Wij hebben ervaring in de Corporate en Non-Profit organisaties in diverse branches. Namelijk Juridisch, Financieel, IT, Zorg, Fashion en Arbo & Gezondheid. We zijn een expert in het optimaliseren van de werving & selectieprocessen, coaching voor leidinggevende en werknemers op het gebied van hun ontwikkeling met als doel;  een Optimaal Duurzaam Personeelsbeleid.

Stappenplan Duurzaam Personeelsbeleid