Wil je een GRATIS adviesgesprek (30 min)?

Referenties

De samenwerking die ik met Judith heb is een positieve mix van professioneel, rationeel en empathisch. In mijn rol als manager heeft Judith ervoor gezorgd dat ik meer zichtbaar ben in de organisatie en naar mijn team. Ze heeft mij laten inzien dat verbinding met de boven- en onderlaag heel belangrijk is. Ze is in staat om snel mijn blokkades en verlangens helder en praktisch naar voren te brengen. Met dit inzicht anticipeer ik vanuit mijn intuïtie sneller op knelpunten en voorkom ik hierdoor uitstroming en verzuim van mijn team.

Erik  (Directeur van een zorginstelling)

Judith is helder en duidelijk en stelt mooie vragen. Confrontaties gaat ze niet uit de weg en dat doet ze op een liefdevolle en waardevolle manier.

Marjon (Vitaliteitscoach)

De drie sessies met Judith hebben mij inzicht en praktische handvatten gegeven in een verlangen die ik eigenlijk al heel lang had. Nu weet ik waarom ik dit wil en welke stappen moet zetten om mijn droom te verwezenlijken.  Een echte aanrader!!

Yolanda (Verpleegkundige)

Judith voelt meteen haarscherp aan waar het thema zit dat gezien wil worden. Heel uniek vind ik aan haar dat ze zich precies weet af te stemmen op het juiste moment om dit te communiceren met degene met wie ze in gesprek is. Daarbij weet ze zich open en helder uit te spreken, altijd met respect en oog voor de ander. Zonder iets uit de weg te gaan! In de gesprekken met Judith voel je je veilig en gezien.

Simone (Systemisch Coach)

Judith heeft een heldere kijk op dingen en een alerte blik , die veel ziet. Ze vraagt door, geeft duidelijke feedback, altijd vanuit een warm hart en met de nodige humor.

Tineke (Lerares)

Judith is een intuïtieve verbinder en is in staat om binnen alle lagen van onze organisatie met elkaar te verbinden. Ze heeft als adviseur en coach onze instroom-doorstroom en uitstromingsbeleid van ons personeel onder de loep genomen. Ze heeft ons laten inzien dat deze drie stromingen als geheel met elkaar verbonden zijn.  Ze heeft gesprekken gevoerd met onze mensen, management en heeft vervolgens ons werving & selectiebeleid een boost gegeven. Judith is praktisch, intuïtief, warm en fijn om mee te samen te werken. Een aanrader als je op een praktische en snelle manier  veranderingen wil doorvoeren in je personeelsbeleid.

Hugo (Manager van een onderwijsinstelling)

Judith windt er geen doekjes om. Helder en duidelijk komt ze tot de kern van je vraag. Mooi hoe ze haar intuïtie inzet, maar zeker niet zweverig overkomt.

Femke (Lerares)