Coaching stappenplan werknemer

Wil je een GRATIS adviesgesprek (30 min)?

 

Welkom, ik ben Judith Pagie,

Ik zie mij zelf als een bevlogen & doelgerichte adviseur/coach op het gebied van Recruitment & Talentontwikkeling.

Door mijn ervaring als recruiter en loopbaan coach ben ik een toevoegde waarde voor zowel de sollicitant die op zoek is naar een nieuwe baan en voor de werkgever die op zoek is naar nieuwe medewerkers. Ik verbind & adviseer graag tussen deze twee doelgroepen.

Door mijn expertise kan ik waardevolle tools bieden aan organisaties voor het optimaliseren van recruitment processen. Aan de andere kant coach ik ook medewerkers die willen bloeien in hun huidige functie of ze willen opnieuw ontdekken waar nog meer hun talenten liggen.

Heb jij interesse in een adviseur & coach die transparant en doelgericht werkt? Neem dan contact met mij op en sta open voor een vrijblijvende kennismaking.Wie weet inspireer ik jou en hebben we een wederzijdse klik. Lijkt mij waardevol om jou binnenkort te ontmoeten. Dit mag zowel live, telefonisch of online.

Zie of hoor ik je snel?

Neem contact op!